Bent u van plan om binnenkort uw woning te laten schilderen? Grote kans dat u dan houtrot tegenkomt.

Hout(rot) repareren is onze specialiteit.

Houtrot ontstaat door vocht in het hout. Dit kan komen door beschadiging van het hout, doordat bijvoorbeeld de laklaag is aangetast. Maar dit kan ook komen doordat er vocht zit aan de binnenkant van het hout als gevolg van slechte ventilatie.

Bij houtrotschade is vaak een volwaardig herstel mogelijk. Dit is veel goedkoper dan een totale vervanging. Vaak is meer dan 90 % van de kozijnen nog in goede staat. Ook kan bestaand glas meestal gehandhaafd blijven en is er geen herstel nodig aan de binnenkant van de woning.

De renovatie wordt gedaan met RepairCare epoxy. Deze epoxy is duurzaam elastisch en vochtbestendig. Indien noodzakelijk wordt het aangetaste hout vervangen door nieuw (hard)hout in combinatie met de RepairCare epoxy. En het mooiste is dat de reparaties niet meer zichtbaar zijn, nadat ze zijn overgeschilderd.

De Rembrandt schilders zijn vakkundig en gecertificeerd in het herstellen van houtrot met behulp van professionele houtrot renovatie producten van RepairCare.

Waarom kozijnen vervangen als je kan repareren? Lees HIER alles over in de folder van RepairCare.

Heeft u last van houtrot en wilt u het hout laten repareren of vervangen? Neem voor het maken van een afspraak of advies contact met ons op: 0297 – 25 61 63
Kijk ook eens op onze FaceBook pagina

Moderne schilder- en verfspuittechniek
gecombineerd met ouderwetse schilderskwaliteit

Rembrandt Schildersbedrijf BV

Watertuin 16 | 3648 GC Wilnis |0297 – 25 61 63

informatie@rembrandtschildersbedrijf.nl